Gezonde levensstijl

Gezonde levensstijlWaarom een gezonde levensstijl zo belangrijk is.

Veel mensen die naar hulpmiddelen grijpen om af te slanken of te detoxen, zouden baat hebben bij een gezondere levensstijl. Op deze pagina een aantal tips om je levensstijl te kunnen verberen en tevens wat informatie over natuurlijke afslankproducten.

Als je eenmaal een overgewicht hebt is het veel moeilijker om de kilo's er structureel weer af te kijgen dan door een gezonde levensstijl slank en gezond te blijven.  Echter, ook bij overgewicht geen nood. De huidige generatie afslankpoducten waaronder afval shakes, afslankshakes, proteïnemaaltijden en maaltijdvervangers is dermate goed dat overgewicht, zeker in combinatie met een actieve levensstijl, goed en effectief bestreden kan worden.

Slank zijn en blijven
We hebben allemaal een gezondheidsideaal. Slank zijn en blijven is daar bij de meeste mensen één van.
Maar als je slank bent, hoe blijf je dat en als je overgewicht hebt, hoe blijf je slank.

Om slank te blijven, hoef je meestal niet zo heel veel anders te doen dat je eet- en andere gewoontes voort te zetten alhoewel bij het ouder worden, komen de kilo's er wel wat makkelijke aan dan af. Daarom is "voorkomen beter dan genezen".   Als je merkt dat je zwaarder wordt, kan je een aantal dingen doen maar feitelijk komt alles op dezelfde principes meer, meer bewegen, gezond eten en met name dierlijke producten en koolhydraatrijke producten vermijden. Ook je maaltijden af en toe vervangen door afvalshakes of andere maaltijdvervangers past prima binnen slank zijn en vooral blijven.

Tips voor een gezondere levensstijl
Hieronder een aantal tips voor een gezondere levensstijl.

-Koop veel verste groente en fruit
-Zelf een volkstuintje beginnen en je eigen groente verbouwen heeft 2 of misschien wel meer voordelen. Je bent meer in beweging, je lichaam blijft elastischer en je hebt goedkopen en onbespoten groente!
-Ga meer bewegen. Word lid van een sportschool, ga dansen, wandelen, fietsen maar doe het!
-Als je een druk werkzaam en sociaal leven hebt en geen tijd voor sport, stel je de verkeerde prioriteiten. Sport en beweging moet altijd een hoge prioriteit hebben.
-Heb je een schoonmaker ingehuurd om je huis schoon te houden? Als je geen fysieke ongemakken hebt, kan je dat beter zelf doen. Je beweegt veel met schoonmaken.  
-Koop je boodschappen, als je portemonnee dat toe laat, in de biologische winkel
-Vervang zoveel mogelijk boodschappen door vegan producten. Er gaat een wereld voor je open.

Investeren in je gezondheid loont

Als je aan investeren denkt, denk je misschien aan beleggen in aandelen of onroerend goed. De grootste investering die je kunt doen, is echter in je gezondheid.  Daar kan geen andere belegging tegenop.

Afslankproducten op natuurlijke basis

Er zijn veel afslankproducten te koop op natuurlijke basis zoals kruiden/afslank thee, een detox kuur, kerrie, komijnzaad, kaneel, gember en ander kruiden.
Verdiep je eens in natuurlijke afslankmethodes of kruiden die vochtafdrijvend zijn en vetverbranding stimuleren.