Blog

De inhoud van deze paragraaf wordt automatisch gegenereeerd.
woensdag 1 november 2017
Afvallen zonder honger
Tags: afval shakes, calorie├źn, afvallen zonder honger
Afvallen zonder honger, is dat mogelijk??

Wie zich zelf te zwaar vindt en besloten heeft om af te gaan vallen, kan kiezen uit een groot aantal opties. Zo kan je:

Afval shakes kopen
Gaan vasten
Een sapkuur volgen
Minder eten en meer bewegen
Een afvalprogramma gaan volgen
Afslankpillen kopen
Een bepaald dieet gaan volgen, bijvoorbeeld van Sonja Bakker of een suikervrij dieet, lactosevrij of veganistisch dieet.
koolhydraatarm dieet
Naar een sportschool gaan of op een andere manier gaan sporten.

Minder calorieën binnenkrijgen en meer bewegen.

In alle gevallen komt het er op neer dat je bij een dieet minder calorieën binnen krijgt dan je verbruikt en vet verbrand. Zeker als je ook nog eens sport of op een andere manier acief bezig bent. Bij de meeste diëten of afslankmethodes is er een kans op een hongergevoel.  Je krijgt trek maar mag ben gebonden aan een bepaald dieet. Een afval shake nemen is afvalllen zonder hongergevoel.

Afvallen met afval shakes.

Eén van de manieren om af te vallen zonder grote honger is sporten en daarnaast  afval shakes te gebruiken. Afval shakes zitten vol proteïne en die zorgen ervoor dat je niet zo snel een hongergevoel of echte honger krijgt. Daarom is afvallen met shakes zo populair!
Geplaatst door: Webmaster op 15:14
Geen reacties
dinsdag 31 oktober 2017
Zijn afvalshakes gezond?
Tags: afval shakes, Body en Fit., Perfect Body, afvalshakes gezond? afslankdieetEr is een discussie of afval shakes wel gezond zijn.

Overweeg je af valshakes of dieetshakes te kopen en wil je weten of ze wel wat toevoegen en gezond zijn?  Wij zochten het internet af naar meningen en opinies va afvalshakes en andere afslankproducten. Hier onder een korte samenvatting.

Afval shakes beoordeeld door dokteronline.

Op dokteronline.com wordt er aardig wat aandacht besteed aan afval shakes, maaltijdvervangers en eiwitrepen. Zij stellen onder andere dat maaltijdshakes geen vervanging kunnen zijn van een volwaardige maaltijd en dat gewicht verliezen door het gebruik van afvalshakes meestal van korte duur is.  Maar is dat wel zo en hoe denken anderen daar over?? Op dokteronline.com worden een aantal tips gegeven om gezond af te kunnen vallen waarbij ze het met name hebben over minder suiker gebruiken en een gezondere levensstijl.

Jasper Alblas en zijn mening over de gezondheid van afvallen met shakes.

Op de website van Jasper Alblas, een autoriteit op het gebied van gezondheid en gezondheidsproducten,  wordt ook volop aandacht besteed aan een gezonde levensstijl en afvallen met shakes. Hij constateert de afvallen met shakes gezond en succesvol kan zijn maar dat er gezonde en ongezonde afvalshakes zijn en bij verkeerd gebruik, een en ander verkeerd kan aanpakken. Goede afval shakes zijn volgens Jasper Alblas uit groenten, fruit en noten en zijn "gezonde koolhydraten".  Het is dus belangrijk dat je onderscheid leert te maken tussen gezonde en verantwoorde shakes en de goedkopere afvalshakes die voor heel weinig geld te koop zijn.

Het voedingscenrum en hun mening over diëten en shakes.

Het Voedingscentrun heeft de slogan " eerlijk over eten" en heeft op haar website vele artikelen gepubliceerd over proteïne diëten en afvalshakes.  Zij wijzen met namen op het risico van sommige afval- en afslankshakes. Op korte termijn veel kilo's verliezen die er later, mogelijk, weer aankomen. Het Voedingscentrum waarschuwt met name tegen éénzijdige diëten met te weinig koolhydraten en propageren mer name voeding met gezonde koolhydraten afkomstig uit zilvervliesrijst, peulvruchten, volkorenpasta en aardappelen. Ook het Voedingscentrum is grote voorstander van een gezondere levensstijl en verantwoord afvallen met gezonde producten met veel bewegen. Ze zijn niet echt voorstander of tegenstander van het kopen van voedingssupplementen maar wel kritisch en professioneel.

Afval shakes en gezondheid, de mening van de redactie van afvalshakes.nl

Afvallen met afval shakes zonder je levensstijl aan te passen, is niet het beste idee. Afvalshakes kunnen wel ondersteunend zijn bij een afslankdieet of andere manier om af te vallen. Maar, de betere kwaliteit afvalshakes kunnen wel degelijk gezond zijn. Kijk maar eens naar het aanbod afslankproducten van Perfect Body met langzame eiwitten of de vegan voedingssupplementen en shakes van Body&Fit. Aan jou de beslissing om wel of niet af te gaan vallen met verantwoorde shakes.


Geplaatst door: Webmaster op 10:27
Geen reacties
donderdag 26 oktober 2017
Blog over afvalshakes
Tags: levensstijl, meer bewegen, overgewicht bestrijden, blog afvalshakes
Blog afval shakes.

Op deze blog over afval shakes vind je veel informatie over producten zoals shakes, maaltijdvervangers en voedingssupplementen die met gezondheid, afslanken en een gezonder leven te maken hebben.
Overgewicht is een maatschappelijk probleem geworden.

Door gezonder te eten, meer te bewegen en bewuster in het leven te staan, heb je directe invloed op je leven, je levensstijl en je gewicht.

Overgewicht bestrijden.

Het is natuurlijk het allerbeste om ervoor te zorgen dat je geen overgewicht krijgt. Is het echter toch zover gekomen dat afvallen noodzakelijk is, dan zijn er vele manieren om je gewicht weer terug te brengen. Afvalshakes en maaltijdvervangers zijn niet altijd de beste oplossingen. Als je motivatie om af te vallen er wel is maar je kunt het niet alleen, kun je je aansluiten bij een afslankprogramma met ander deelnemers. Elkaar motiveren is een goede redemedie wat betreft te weinig motivatie en doorzettingsvermogen hebben. Binnenkort meer hierover.


Geplaatst door: Webmaster op 12:39
Geen reacties